lørdag den 3. marts 2012

Favoritlegetøj - 8 mdr.







































1. Irmas absolut favoritlegetøj i øjeblikket er en neonorange hæklet ugle. Jeg købte den oprindeligt til at hænge i en uro, men det projekt blev ikke til noget og i stedet har vi haft den og et par andre små ugler hængende i tape rundt omkring. Bl.a. på autostolen, i sengelampen og ved puslebordet. Jeg købte den i Jordemoderhuset, men hvis man er lidt fiks på fingrene og overskudsagtig kan man sagtens lave den selv.

2. "Her er en elefant" bogen fik Irma til sin navngivning da hun var fire måneder og vi læser den næsten hver dag. Den har små flapper hvor der gemmer sig dyr bag og hun synes det er skønt at skulle finde dyrene med sine små fingre. Kan købes her.

3. Cirkus puslespillet købte jeg for nyligt i Tiger til 20 kr og hun fangede det med det samme at brikkerne kunne tages op. Så vores lille leg er at hun tager brikkerne og og jeg sætter dem i igen.

4. Træranglen fik Irma også til sin navngivning, men det er først her de sidste par uger at hun er begyndt at synes den er sjov. Den er god at bide og kuglen er kold, så den er sjov at røre ved.

5. den lille hæklede elefant er fra Sebra og kan rasle, så hun spiller ofte lidt "musik" med den.

6. Sophie giraf købte vi på en rejse til Frankrig i efteråret. Den piver som et hundelegetøj og forældrene synes den er lidt mærkelig, men Irma elsker at bide i den og har lige lært selv at trykke på den så den siger noget. Fås mange steder i DK, bl.a. her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar